dinsdag 3 maart 2015

Afvallen en Afslanken met lanaform!

Afvallen

In het dagelijkse leven hebben we te maken met veel verleidingen, al deze verleidingen kunnen ervoor zorgen dat we te dik worden of plaatselijk teveel vet krijgen. Zo kennen we het buikje, vetrolletjes en vet op de armen en bovenbeen. Veel van deze vetten komen vaak uit het feit dat we te vet eten, te weinig sporten en onregelmatig leven. Om dit overtollige vet te verwijderen weet iedereen wat te doen, maar dit proces is moeilijk en vaak langdurig. Om het afslank proces te versnellen en te ondersteunen heeft Lanawel.nl een assortiment op genomen aan diversen producten om afvallen te ondersteunen en sneller effect te bereiken.

Afslank Hulpmiddelen

Om af te vallen heeft Lanawel.nl verschillende hulpmiddelen in het assortiment als kleding, slippers, klompen en, afslankgordels. Deze producten ondersteunen, helpen en verbeteren het proces om snel en op een goede wijze af te vallen. Veel producten van Lanawel.nl werken op basis van anti-celluites en geven een direct effect door u slanker te maken. De verschillende producten werken op dijen, buik, bovenbeen, billen. Omdat de kleding geschikt is voor onder uw kleding zijn er verschillende kleuren leverbaar zoals beige, wit en zwart.

Afslank slipper en klompen

De afslankslipper en klompen zijn speciaal ontwikkeld voor plaatselijke vetophoping. De achterkant van het been worden tijdens het lopen op een natuurlijke wijze gestimuleerd, op deze manier werken bil en beenspieren op de juiste wijze. De Dynastatic slippers, klompen zijn de oplossing voor stevigere huid en zachtere huid. Door het lopen verbeterd u dus uw werking van been en dijspieren en krijg snel een slank en volmaakt lichaam. De klompen en slippers zijn leverbaar in de maten 39 t/m 43 en leverbaar in diversen frisse kleuren.

Afslankapparaat

Sporten is goed voor het transpireren en de spierontwikkeling tijdens het afvallen. Om te sporten kunnen we gebruik maken van verschillende sport en fitness attributen. Het dagelijks trainen met deze attributen zorgt voor een versnelt afval proces en maakt u lichaam gezonder. Bij gebruik van een afslankapparaat dient u wel overbelasting te voorkomen, gebruik de apparaten volgens instructie en bouw dit rustig op, voorkom blessures of overbelasting van de spieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten