dinsdag 3 maart 2015

Luchtkwaliteit verbetering in huis!

Luchtkwaliteit

In iedere omgeving waar we ons begeven is het belangrijk om een goede luchtkwaliteit te hebben. We kunnen beter presteren, denken frisser en is beter voor onze gezondheid. Lanawel.nl heeft een assortiment aan producten voor het verbeteren en aangenaam maken van de lucht in onze omgeving. Onze producten zijn van de Belgische fabrikant Lanaform, deze onderneming produceert deze producten onze zeer zware keurmerk en staat voor kwaliteit. Op de website van Lanawel.nl hebben wij de producten voor verbetering van de luchtkwaliteit onderverdeelt in de groepen geurverspreiders, luchtzuivering, bevochtiger en ontvochtigers.

Geurverspreider
Het assortiment aan geurverspreiders bestaat uit verschillende design verspreiders die geschikt zijn voor woonkamer, kantoren, slaapkamers. Het fraaie design van de verspreiders zorgt voor een extra sierraad aan decoratie. Bij gebruik van de verspreiders kan doormiddel van enkele druppels olie een extra geur worden verspreid, denk hierbij aan lavandel, groene tee, grapefruit of eucalyptus, Onze geurverspreiders werken op stroom met een water verdamper welke automatisch uitschakelen indien de voorraad water op is. De geurverspreiders zijn voorzien van lamp welke zorgen voor een extra sfeer in de ruimte, de vele kleur in combinatie met de verdamping van het water werken rustgevend en ontspannend. Lanawel.nl geurverspreiders zijn sfeerval in ieder interieur, het matte glas in combinatie met hout zorgt voor een fraaie uitstraling.

Luchtzuivering

Lanawel.nl heeft het grootste assortiment aan luchtzuivering apparaten voor diversen toepassingen en ruimtes. Speciaal voor de woonkamer of kinderslaapkamer of kantoor hebben we een collectie samengesteld van luchtzuivering apparaten. Iedere luchtzuivering heeft specifieke eigenschappen die speciaal geschikt zijn voor aantal vierkante meter aan ruimte.Filter van de luchtzuivering zijn altijd los na te bestellen bij lanawel.nl. Mensen die last hebben van een luchtwegaandoening kunnen gebruik maken van ons assortiment aan luchtwegaandoening apparaten, ook hier zijn eventuele losse onderdelen of filters los te bestellen. Vanaf € 36,- heeft u al een compact luchtzuivering apparaat. Een aantal luchtzuivering apparaten zijn voorzien van led lampen welke in kleur veranderen en zorgen voor een ontspannende en rustgevende sfeer.

Luchtbevochtigers

Sommige ruimte in uw huis, kantoor werken niet positief op uw lichaam. De lanawel.nl luchtbevochtiger zorgen voor een betere luchtvochtigheid in de ruimte. De Lanaform collectie is uitermate geschikt om iedere soort ruimte te voorzien voor een hogere luchtvochtigheid. Het fraaie design van onze apparaten zorgen ervoor dat het een extra sierraad in uw interieur of slaapkamer is. Alle luchtbevochtiger zijn voorzien van de beste kwaliteit en voorzien van alle veiligheidseisen die nodig zijn. Bekijk het assortiment aan luchtbevochtigers hier.

Ontvochtigers

We kennen de ruimtes met droge lucht, maar natuurlijk ook ruimtes die te vochtig zijn. Werken of leven in vochtige ruimte is zeer slecht en ongezond. Om deze reden heeft lanawel.nl dan ook samen met lanaform een assortiment samengesteld met luchtontvochtigers speciaal voor de verschillende ruimtes. De luchtontvochtigers zijn van uitstekende kwaliteit en ook hier zijn onderdelen los te bestellen.

Algemeen:


Op alle elektrische apparaten van Lanawel.nl geven wij 1 jaar fabrieksgarantie. De producten van Lanaform zijn uitvoerig getest en voorzien van de benodigde keuringen. De lampen die worden gebruikt zijn indien kapot verkrijgbaar bij een reguliers bouwmarkt of lichtspeciaalzaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten